Se dette nyhedsbrev i en browser
Nyt fra DIF | Uge 47

Se alle billederne fra IVÆKSTprisfesten 🎉

Vi takker for en fantastisk fejringsdag mandag den 13. november, hvor vi afholdte både GEW-åbning og IVÆKSTprisuddelingen. Det var en festdag i entrepreneurskabens ånd med gode historier, networking, inspiration og selvfølgelig prisoverrækkelser. Der skal lyde endnu et stort tillykke til alle IVÆKSTprisvinderne - du kan læse mere om både dem og om hele dagen i den nyeste udgave af Iværksætteren, der udkommer i december.

Indtil da kan du på IVÆKSTs Facebook se alle billederne fra IVÆKSTprisfesten, hvor Morten Resen viste sin nye tatovering frem til ære for Tommy Ahlers, vinderne var på scenen og Royal Feet Factory satte gang i dansegulvet.
Annonce  

Preben Damgaard taler ud om drive i sin karriere

Godt nok har han kunnet kalde sig selv milliardær og direktør for en af verdens førende IT-virksomheder, men det betyder ikke, at man kan slippe iværksætteriet. Det måtte Preben Damgaard erkende tilbage i 2002, da han forlod Microsoft. Iværksætteren har mødt ham til en snak om hans passion for IT og iværksætteri, hans rejse med sin virksomhed og hvordan han måtte gøre op med sit job for at skabe en ny hverdag, han kunne se sig selv i. Læs hele historien lige her 🚀
 
Er du endnu ikke medlem af Dansk Iværksætter Forening, men blot tilmeldt nyhedsbrevet? Opret dit gratis medlemskab i dag!
Annonce  

Vær med i CrowdNews-konkurrencen 🏁

Vil du ikke gerne have din virksomhed eksponeret i Dansk Iværksætter Forenings nyhedsbrev?

På vores iværksætterblog CrowdNews kan du publicere det, du har på hjerte vedrørende iværksætteri - og nu har du også muligheden for at få indlægget i DIF’s nyhedsbrev. Hvad end det er gode råd, dine egne erfaringer, holdninger eller noget helt fjerde, så er CrowdNews en oplagt mulighed for at eksponere din virksomhed og dit brand til et bredt publikum med interesse for iværksætteri. Du deltager ved at oprette et gratis medlemskab (hvis du ikke allerede er medlem), skrive dit indlæg på CrowdNews og så finder vi en vinder blandt de nye indlæg - du finder CrowdNews her 👈

Vinderens indlæg kommer med i nyhedsbrevet den 8. december 2017!
Annonce  
Frameld dig dette nyhedsbrev