Se dette nyhedsbrev i en browser
Nyt fra DIF | Uge 45

150 unikke iværksætterevents til Global Entrepreneurship Week 2017 - Sådan tilmelder du dig ✅

 
Vær en del af Global Entrepreneurship Week den 13.-19. november.
Årets GEW-uge er oppe over, og i forbindelse med ugen kan du deltage i over 150 forskellige arrangementer, der har fokus på entreprenørskab. Størstedelen af arrangementerne er gratis, og der er både kurser, foredrag og netværksarrangementer, som kan gavne dig og din virksomhed.
 
Annonce  

De tog springet og blev iværksættere

TV-vært og sangerinde Annette Heick og politiker Rasmus Jarlov har det til fælles, at de begge har skiftet karriereretning og har kastet sig ud i iværksættereventyret.
 
Med en drøm om at bygge noget stort, som de selv står bag, har de hver især valgt at gå egen vej med hhv. et gæstehus på Bornholm og et turistbusselskab i hovedstadsområdet.
 

Vinderen af CrowdNews-konkurrencen er...

 
Iværksætterpodcasten iVærkstøjskassen 🎤
I løbet af de sidste to uger, har I skrevet en masse spændende indlæg om iværksætteri og jeres erfaringer og holdninger til det, i forbindelse med vores CrowdNews-konkurrence på Facebook
 
Vinderen af CrowdNews-konkurrencen er iværksætterpodcasten iVærkstøjskassen, fordi den bidrager med en masse god viden og underholdning på farten, som iværksættere og entreprenante sjæle kan fryde sig over. iVærkstøjskassen giver nemlig mange gode råd, om alt fra en fængende pitch, funding, SEO, kommunikation og til hvordan du hyrer den første medarbejder.  
 
Læs artiklen her.   
 
Husk du kan læse mere om CrowdNews og skrive dit eget indlæg her.
Annonce  

Kom til Masterclasses med Succes Online

Succes Online har lavet nye Masterclasses, og som modtager af DIF’s nyhedsbrev har du her muligheden for at deltage. Succes Online har valgt de mest populære emner inden for online marketing og har fået nogle af Danmarks førende eksperter til at undervise i dem. De nye kurser er tiltænkt dig, som tidligere har været på Succes Online-kurser eller har stiftet bekendtskab med emnerne og gerne vil bygge ovenpå.
 
De fem emner er:
 
Adwords - datadrevet optimering
Analytics - få mere og bedre data og brug den
Facebook - datadrevet annoncering
SEO - kom til tops på søgemaskinerne
Videomarkedsføring - hands-on 
 
Har du ikke mulighed for at være til stede på dagen, så livestreames alle Masterclasses, så du kan være med hjemmefra. Læs mere om de enkelte Masterclasses og tilmeld dig her.

Hvis du ikke er online inden 2020, så findes du måske ikke

 
Ansæt en Digital Koordinator til fremtidssikre din virksomhed. Succes Online har trænet en håndfuld talentfulde kandidater, der kan hjælpe med din virksomheds online markedsføring.
 
En Digital Koordinator kan hjælpe dig med at undgå kostbare faldgruber og koordinere din synlighed bedst muligt. De kommer med en bagage med bl.a. en certificering i Google Analytics, erfaring med CMS og praktisk erfaring med digital markedsføring fra en lille virksomhed.
 
Der kan i nogle tilfælde være mulighed for praktik og løntilskud. Find ud af mere den 20. november i København.
 

Kom foran med Børsen de næste tre måneder for 469 kr.

 
Børsen er værktøjet, som gør dig i stand til at sætte handling bag ordene - både som iværksætter og privatperson. Vi er til stede i ord og billeder, når du er ude, hjemme, på arbejde og på vej. Som Børsen-kunde får du adgang til et digitalt univers med værktøjer og indhold, der rækker ud over den daglige avis.
 
Du får bl.a.:
✔ Fuld adgang til alt indhold på borsen.dk på dine skærme med det samme
✔ Avisen leveret til døren hver fredag og i din mailboks hele ugen
✔ Værdifuldt indhold med dybdegående analyser, holdninger og indsigter
✔ Eksklusive værktøjer på borsen.dk som f.eks. årsregnskaber, konjunkturanalyser, virksomhedsfakta og aktiekurser i realtid
✔ Adgang til Børsen Play, din on-demand nyhedskanal, der følger dine aktier i realtid
✔ Daglige nyhedsbreve og livsstilsmagasinet Pleasure 23 gange årligt
 
Bestil på borsen.dk/entrepreneur senest 31. december 2017.
Annonce  
Frameld dig dette nyhedsbrev