Se dette nyhedsbrev i en browser
Nyt fra DIF | UGE 43

Allersidste chance - deltag i Iværksætterundersøgelsen 2017

Vil du have muligheden for at give din mening til kende omkring vilkårene for iværksættere i Danmark? Råb højt og deltag i Iværksætterundersøgelsen 2017 - det er sidste chance. Hvert år tager vi pulsen på iværksætteriet i Danmark, og vi har brug for din stemme, så vi kan hjælpe til bedre vilkår for landets iværksættere. Når du besvarer spørgeskemaet, deltager du samtidig i konkurrencen om en iPad.
Giv din mening til kende og deltag her.
Annonce  

Events du ikke må gå glip af

Trænger du til at optimere dine digitale kompetencer, så din hjemmeside bliver den mest besøgte?
Kom til kick-off, hvor eksperter vil guide dig til skabe den bedste hjemmeside ud fra dine ønsker og udgangspunkter. Når du har været på kick-off, har du mulighed for senere at deltage i værkstedet, hvor din drømmehjemmeside bliver til virkelighed. Du kan komme til kick-off i tre forskellige dele af landet i november. Se mere om kick-off og værkstedet ved at klikke på det område, du vil til:
 
 

Sidste nyt fra Iværksætteren

Mette Lykke, der er CEO for Too Good To Go, havde svært ved at slippe iværksættertrangen, da hun i 2015 havde solgt virksomheden Endomondo. Magasinet Iværksætteren har mødt hende til en snak om det at starte forfra i en lille virksomhed, når man allerede har skabt et stort navn som Endomondo. Hør, hvorfor hun valgte at hoppe med i opløbet, og hvad hun har lært af at sige farvel til sin første virksomhed for derefter at være med til at eskalere en ny - læs med her.
 
Er du endnu ikke medlem af Dansk Iværksætter Forening, men blot tilmeldt nyhedsbrevet?
Opret dit gratis medlemskab i dag!

Stem på din favorit til IVÆKSTprisen

Hvem synes du er den dygtigste, modigste, mest håbefulde startup-virksomhed i Danmark? Den 13. november løber IVÆKST-prisfesten af stablen, hvor de mest inspirerende startup-virksomheder i Danmark skal hyldes. Alle kandidaterne er fundet, og du kan nu stemme på din favorit!
Der er i alt 36 kandidater i de seks forskellige kategorier: årets væksteventyrer, årets startup/corporate collab, årets idealist, årets unge håb, årets vovehals og årets mønsterbryder. Afstemningen er sat i gang, så gå ind på IVÆKSTs hjemmeside og vælg, hvem du synes fortjener at vinde.
 

Kom foran med Børsen de næste tre måneder for 469 kr.

Børsen er værktøjet, som gør dig i stand til at sætte handling bag ordene - både som iværksætter og privatperson. Vi er til stede i ord og billeder, når du er ude, hjemme, på arbejde og på vej. Som Børsen-kunde får du adgang til et digitalt univers med værktøjer og indhold, der rækker ud over den daglige avis.
 
Du får bl.a.:
✔ Fuld adgang til alt indhold på borsen.dk på dine skærme med det samme
✔ Avisen leveret til døren hver fredag og i din mailboks hele ugen
✔ Værdifuldt indhold med dybdegående analyser, holdninger og indsigter
✔ Eksklusive værktøjer på borsen.dk som f.eks. årsregnskaber, konjunkturanalyser, virksomhedsfakta og aktiekurser i realtid
✔ Adgang til Børsen Play, din on-demand nyhedskanal, der følger dine aktier i realtid
✔ Daglige nyhedsbreve og livsstilsmagasinet Pleasure 23 gange årligt
 
Bestil på borsen.dk/entrepreneur senest 31. december 2017.
 
Frameld dig dette nyhedsbrev