Se dette nyhedsbrev i en browser
Nyt fra DIF | UGE 38
Kære medlem
 
Siden sidste nyhedsbrev er der sket en del hos DIF. Vi har udgivet en ny udgave af magasinet Iværksætteren, hvor vi blandt andet har snakket med Mette Lykke, Heini Zachariassen og Le Gammeltoft. Udgaven kom i forbindelse med TechBBQ-arrangementet, som bød på en masse spændende foredrag og gode snakke med startup-virksomheder.
 
Derudover tager vi fat på et travlt efterår med Iværksætterundersøgelsen 2017 som netop er sat igang, introduceringen af GRATIS medlemskab og ikke mindst iværksætterarrangementerne;
IVÆKSTprisen 2017, og Global Entrepreneur Week 2017!
 
Læs mere om alt dette i ugens nyhedsbrev.
 
God fornøjelse!
Dansk Iværksætter Forening 

Iværksætterundersøgelsen 2017 - deltag og vind en iPad!

 
Vil du have muligheden for at give din mening til kende omkring vilkårene for iværksætteri i Danmark?
Så vær med til at besvare Iværksætterundersøgelsen 2017. Hvert år tager vi pulsen på iværksætteriet i Danmark, og vi har brug for din stemme, så vi kan hjælpe til bedre vilkår for landets iværksættere. Når du besvarer spørgeskemaet deltager du samtidig i konkurrencen om en iPad!
 

Bliv gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening

Et medlemskab hos Dansk Iværksætter Forening er gratis. Du skal blot tilmelde dig nemt og hurtigt!
 
Udover at du bliver en del af Danmarks største iværksætternetværk, får du med et gratis medlemskab hos Dansk Iværksætter Forening:

- En lækker, digital udgave af magasinet Iværksætteren, som er Danmarks førende progressive startup-medie med et unikt redaktionelt fokus på samfundet i forbindelse med entreprenørskab, innovation, teknologi og virkelyst. Her kommer du bag om scenen hos store danske iværksætterprofiler, får viden om nye interessante startups samt en masse brugbare råd fra eksperter og meget mere.

- Unik adgang til at publicere artikler på CrowdNews, hvor du kan skrive om dig og din virksomhed og få artiklen eksponeret for et stort netværk af iværksættere.

- Invitationer til en masse spændende iværksætter-events. Her får du mulighed for at udvide dit netværk, øge din viden på nye områder, få nye kompetencer og mange andre ting, som du kan drage nytte af som iværksætter.


Opret dit gratis medlemskab og oplev en verden af iværksætteri!

IVÆKSTprisen - Nominer din favorit!

Der er ikke længe til, årets IVÆKSTprisen-uddeling for tiende år i træk skydes i gang, men inden da har vi brug for din hjælp. Hvem synes du skal nomineres og fortjener en pris for at være en unik iværksætter?
 
Kategorien Årets Særpris (Årets Startup/Corporate Collab) er valgt i samarbejde med temaet for Global Entrepreneurship Week og hylder samarbejdet mellem små og mellemstore virksomheder. Derudover kan du nominere din favorit inden for de fem andre kategorier: Årets Idealist, Årets Vovehals, Årets Væksteventyrer, Årets Mønsterbryder og Årets Unge Håb.
 
Kender du den rette kandidat, så indstil vedkommende inden den 29. september kl. 12.00!
 
Læs mere om kategorierne og indstil din kandidat på www.ivækstprisen.dk.
 

Events du ikke må gå glip af!

 
Workshops inden for digitalisering nær dig: Skal du have styr på, hvordan du udnytter de digitale kanaler fuldt ud, så din virksomhed bliver mere synlig på nettet? Succes Online guider dig - se, hvor der er workshops nær dig her.
 
Workshops i Adwords og Google Analytics på RUC: Vil du blive bedre til Adwords og Google Analytics med hjælp fra landets førende digitale eksperter? Kom til workshops med Succes Online på Roskilde Universitet den 25. og 26. september. Læs mere og tilmeld dig her.
 
GEW 2017: Årets Global Entrepreneurship Week finder sted den 13.-19. september, og vi varmer langsomt op på hjemmesiden - følg med!
 
Frameld dig dette nyhedsbrev