Se dette nyhedsbrev i en browser
IVÆRKSÆTTERNEWS | UGE 24 | BLIV MEDLEM 
 
Kære læser

Meget er sket siden sidst. Vi har fået ny bestyrelse, nye ambitioner og visioner, der allerede nu er blevet til nye muligheder for dig. Vi er på gaden med et nyt, forbedret magasin og arbejder på at skabe helt nye medlemsfordele og aktiviteter. Vi har lavet flere stærke alliancer og søsat flere aktiviteter. Altsammen for at styrke vores medlemmers overlevelse og succes. Du kan læse om begyndelsen på vores nye rejse her og følge med på vores kanaler. Vi har justeret kontingentet for at indfri alle vores mål. Det betyder først noget for dig ved næste opkrævning. Vi håber, at du til den tid ikke vil være i tvivl om værdien af vores arbejde.

I dette nyhedsbrev kan du læse om den seneste udgave af magasinet Iværksætteren, der er ude netop nu. Samtidig får du en forsmag på Erhvervsklubben, der er Dansk Iværksætter Forenings nye inititiativ, og ikke mindst årets Folkemøde på Bornholm.

Velkommen til en ny Dansk Iværksætter Forening, der glæder sig til at være her for dig.

Mange hilsener
Dansk Iværksætter Forening

Iværksætteren er tilbage

Magasinet Iværksætteren er tilbage og er klar med nye historier, guides og inspiration til dig. Har du et VIP-abonnement, der inkluderer magasinet, kan du i den seneste udgave læse om bl.a. iværksætteren og lægen Habib Frost, der har startet Neurescue, Tommy Ahlers, der er formand for regeringens Iværksætterpanel og de to iværksættere bag køkkenkonceptet Reform, der lige nu ekspanderer i New York. Læs mere om de spændende historier ligher.

Kom med i Erhvervsklubben

Dansk Iværksætter Forening etablerer en ny erhvervsklub for dig, der vil have et unikt netværk i erhvervslivet. Erhvervsklubben forbinder erhvervslivet med både iværksættere og politikere, så hvad end du er investor, beslutningstager eller ansvarlig for strategi og forretningsudvikling, så er Erhvervsklubben noget for dig. Som medlem af Erhvervsklubben kan du blandt andet deltage i de to årlige events, få adgang til en attraktiv iværksætterdatabase og få mulighed for at indgå i et mentornetværk. Bliv en del af fællesskabet her.

DIF på Folkemødet

Folkemødet skydes snart i gang, og Dansk Iværksætter Forening opfordrer alle iværksættere til at tage del i begivenhederne på Bornholm. Kom og mød Ase, når de står klar i Iværksætterteltet fra den 15. til den 17. juni. Her vil et hav af danske iværksættere, redaktører, direktører, livsstilseksperter og mange flere tage iværksætterdebatten op, og du kan opleve foredrag og interviews med mange spændende mennesker inden for iværksætterverden. Læs mere om arrangementet her.

Velkommen til den nye hjemmeside

Dansk Iværksætter Forenings hjemmeside er blevet opdateret, og den er nu klar til at tage imod dig i en ny og forbedret udgave. Vi har samlet alle foreningens initiativer som CrowdNews, Erhvervsklubben og magasinet Iværksætteren, så det hele ligger ét sted, og du let kan navigere rundt i vores univers. Tjek vores hjemmeside ud her
Frameld dig dette nyhedsbrev