Svært ved at læse nyhedsbrevet? Åbn i browseren
IVÆRKSÆTTEREN
IVÆRKSÆTTERNEWS  -  UGE 4                                                    PRESSEANNONCERING • BLIV MEDLEM
Kære nyhedsbrevslæser,
 
Hermed fredagens læsning, i denne uge om den gode nyhed, at virksomheder også flytter til Danmark, fusion i spilverdenen og tre unge mænd, der digitaliserer gavekort som man nu også kan sælge videre.
Herudover opfordrer den frivillige og ulønnede bestyrelse i Dansk Iværksætter Forening til, at du gør som flere tusind andre og melder dig ind i foreningen. Og hermed er med til at sikre bedre vilkår for dig selv og andre iværksættere, når bestyrelsen i disse dage mødes med Ministre og Folketingsmedlemmer.

God læsning og god weekend!
 
INTERNATIONAL START-UP FLYTTER TIL AARHUS
Den canadiske fødevarevirksomhed Tellspec flytter til Danmark. Virksomheden har ifølge flere eksperter stort globalt potentiale.
LÆS MERE HER
ANNONCE
Cxense Display
NY IDÉ: KØB ANDRES GAVEKORT
Unge iværksættere gør op med ubrugte gavekort.
LÆS MERE HER
ANNONCE
Cxense Display
GAME TOOLS BLIVER EN DEL AF SERIOUS GAMES INTERACTIVE
»Vi er glade for at kunne bygge videre på det gode håndværk af læringsspil som er skabt i Game Tools i gennem de sidste fem år. Vi ser især et stort potentiale i at kombinere den digitale og fysiske verden.«
LÆS MERE HER
VIL DU VÆRE MED, NÅR VI MØDES MED MINISTRE OG FOLKETINGSMEDLEMMER?
Vi er stolte over, at flere tusinde iværksættere har valgt at være en del af Dansk Iværksætter Forening. Fordi vi derfor står langt stærkere, når vi skal arbejde for endnu bedre vilkår for iværksættere i Danmark. I disse dage mødes medlemmer af Dansk Iværksætter Forenings bestyrelse med Ministre og menige medlemmer af Folketinget for at skaffe forbedringer, når det kommer til alt fra barselsregler til sygedagpenge, beskatning m.v.
Vi kan imidlertid stå endnu stærkere, hvis vi er endnu flere. Hvis du ikke allerede er medlem, opfordrer vi dig til at sikre bedre vilkår for dig selv og andre iværksættere ved at melde dig ind i foreningen
HER.
Klik her for at framelde nyhedsbrevet