Svært ved at læse nyhedsbrevet? Åbn i browseren
IVÆRKSÆTTEREN
IVÆRKSÆTTERNEWS  -  UGE 1                                                 PRESSEANNONCERING • BLIV MEDLEM
Kære nyhedsbrevlæser,
 
Velkommem til 2017, vi håber det bliver et brag af et iværksætter-år.
I denne uge lægger vi årets læsning ud med kunstig intelligens, sammenslutning af rene og voksende forretninger, FinansDanmark og meromsætning, der måske går din næse forbi.

God læsning og god weekend - og Godt Nytår!
 
DANSK STARTUP VIL BENYTTE KUNSTIG INTELLIGENS TIL AT FÅ VÆRDI UD AF DINE TANKER
Ny opfindelse fra fire aarhusianske iværksættere skal hjælpe dig med at strukturere og reflektere over dine daglige tanker og problemer ved at kombinere den klassiske dagbog med banebrydende kunstig intelligens.
LÆS MERE 
HER
ANNONCE
Cxense Display
ET RENT FORNUFTSÆGTESKAB
Efter længere tids forarbejde har Michael Pluszek, adm. direktør for PlusRen, og Andreas Legarth, stifter og adm. direktør for A.L. Totalservice, besluttet at sammenslutte deres firmaer, under PlusRen’s navn. 
LÆS MERE
HER
ANNONCE
Cxense Display
FINANSDANMARK ER NU EN REALITET
Finansrådet, Realkreditrådet og Realkreditforeningen har samlet brancheorganisationernes aktiviteter i én ny fælles brancheorganisation.
LÆS MERE HER
NYE NETBUTIKKER MISSER MEROMSÆTNING
Teknologien er der. Men langt de fleste virksomheder – og det gælder også forholdsvis nystartede virksomheder – bruger stadigvæk ikke kundedata fra deres netbutikker til at forbedre kundeoplevelsen og øge omsætningen.
LÆS MERE HER
NYT ÅR. NYE MULIGHEDER. NYE MEDARBEJDERE?
For mange iværksættere handler begyndelsen på det nye år om at ruste jeres virksomhed - for at kunne leve drømmen som iværksætter ud. For nogle er jer handler dette også om hvorvidt og hvordan der skal rekrutteres.
Iværksættere har ofte anderledes rekrutteringsudfordringer end virksomheder med mange år på bagen. DERFOR er vi, i samarbejde med LUNDMANN, i gang med at lave en rekrutteringsundersøgelse kun for iværksættere. Formålet er at finde de særlige udfordringer, og dernæst give gode råd til hvordan du som iværksætter kan håndtere dem.
DU får glæde af resultaterne i magasin#2/2017!
Så, vi har brug for din hjælp. Tak fordi du bidrager til undersøgelsen
 HER
Klik her for at framelde nyhedsbrevet