Svært ved at læse nyhedsbrevet? Åbn i browseren
IVÆRKSÆTTEREN
IVÆRKSÆTTERNEWS  -  UGE 49                                              PRESSEANNONCERING • BLIV MEDLEM
Kære nyhedsbrevlæser,
I denne uge kan du, foruden et interview i det aktuelle magasin, læse om rumteknologi til dansk landbrug, kinesiske varemærkesager, FinansDanmark og det at håndtere og udnytte de IPR muligheder, der skaber konkurrencefordele.
God læsning og god weekend!
 
RUMTEKNOLOGI TIL LANDMÆND
FieldSense giver landmænd opdateringer om sundhedstilstanden af deres afgrøder ved hjælp af højopløselige billeder fra rumsatellitter.
LÆS MERE 
HER
ANNONCE
Cxense Display
REGISTRÉR DIN VIRKSOMHED PÅ KINESISK OG UNDGÅ OMFATTENDE TAB
»Der er ikke noget galt med lovgivningen i Kina, den er bare meget ung, og problemet er, at dén, der ansøger om varemærket først, får det.«
LÆS MERE
HER
ANNONCE
Cxense Display
DIREKTØREN I KØBENHAVNS FØRSTE TECH CO-WORKING SPACE
Zenia W. Francker har været en del af det danske startup-økosystem igennem otte år, hun startede i Venture Cup, og har bygget bro imellem amerikanske virksomheder og det danske startup miljø ved den amerikanske ambassade; førend hun blev direktør i Københavns første tech co-working space.
LÆS HELE INTERVIEWET HER
BANK- OG REALKREDITSEKTOREN GÅR SAMMEN I FINANSDANMARK
Bank- og realkreditsektoren samler kræfterne og etablerer FinansDanmark: én fælles brancheorganisation for hele sektoren.
LÆS MERE HER
35 EKSPERTER SKAL GØRE DANSKE VIRKSOMHEDER BEDRE TIL IPR
Et landsdækkende korps skal hjælpe små- og mellemstore danske virksomheder med at få styr på patenter, varemærker og andre immaterielle rettigheder.
LÆS MERE HER
Klik her for at framelde nyhedsbrevet