Svært ved at læse nyhedsbrevet? Åbn i browseren
IVÆRKSÆTTEREN
IVÆRKSÆTTERNEWS  -  UGE 36                                              PRESSEANNONCERING • BLIV MEDLEM
Kære nyhedsbrevslæser,
 
I denne uge kan du læse om den danske fintech, Shopbox, og en såkaldt dansk sejr i Sverige, iværksætter-humanister, ny iværksætter-messe i Esbjerg, klarkludeholder, der nu efter 10 år har opnået patent samt Dansk Iværksætter Forenings tidligere direktør, Jakob Engel-Schmidt, der taler om stereorider til iværksætterne.

Og så er seneste udgave af Iværksætteren netop udkommet.
Magasin#4/2016 har temaet: How to start and grow? og byder også på en særsektion på engelsk i anledningen af TechBBQ i Operaen her d. 20. september.
 
God læsning og god weekend!
 
FINTECH: ENDELIG DANSK SEJR PÅ FRIENDS ARENA I STOCKHOLM
Selvom Zlatan ødelagde Danmarks EM-drømme på Friends Arena i 2015, så har Danmark nu en finger med, hver gang arenaen langer en lättöl over disken til fodboldkampe eller koncerter.
ANNONCE
Cxense Display
IVÆRKSÆTTERI PÅ VEJ IND I DE HUMANISTISKE STUDIER
Maria og Signe læser begge en kandidat i International virksomhedskommunikation, og bureauet blev netop til som et led i denne uddannelse. De to studerende valgte at tage praktik i egen virksomhed.
Læs mere her
ANNONCE
Cxense Display
NY IVÆRKSÆTTERMESSE
I ESBJERG
Make it Happen inviterer i biografen
ANNONCE
Cxense Display
JAKOB ENGEL-SCHMIDT: STEREORIDER TIL IVÆRKSÆTTERNE
Dansk Iværksætter Forenings tidligere direktør er overbevist om, at regeringens vækstpolitik vil gøre det nemmere og mere attraktivt at starte sin egen virksomhed i Danmark.
»Silicon Valleys skandinaviske lillebror vokser sig ikke stor på få måneder. Alligevel er jeg stolt af, at vi nu bruger betydelige ressourcer på at styrke grundlaget for fremtidens danske vækstsucceser.«
10 ÅR SENERE: KARKLUDEHOLDER MED PATENT HAR KURS MOD UDLANDET
REENBERGS søgte i 2007 om et europæisk patent hos Patent- og Varemærkestyrelsen. Den enkle danske idé sælges allerede i indtil flere lande, men nu har magnetholderen, flere år efter selve idéen udsprang, opnået patent.
ARRANGEMENTER I DENNE MÅNED
 
12. september
 
13. september
19. september
 
20. september
 
21. september
 
23. september
#MAKEitHAPPEN | Esbjerg
 
26. september
 
28. september
 
29. september
 
30. september
Klik her for at framelde nyhedsbrevet