Svært ved at læse nyhedsbrevet? Åbn i browseren
IVÆRKSÆTTEREN
IVÆRKSÆTTERNEWS  -  UGE 35                                              PRESSEANNONCERING • BLIV MEDLEM
Kære nyhedsbrevslæser,
 
Velkommen til september måned og stort tillykke til Habib Frost (af Belingske Business kaldet Wonderboy), der vandt årets Guldæg.

Denne uge kan du læse om et revolutionerende elbils-delekoncept, nye acceleratorprogrammer, udsigt til nye investorfradrag og 5-års jubilæum hos Founders House i går.

Og så er det i næste uge, at Dansk Iværksætter Forenings medlemmer får sidste nye udgave af magasinet Iværksætteren med posten.
Det er M#4, der har temaet: How to start and grow? og byder på spændende interviews med blandt andre Martin Bjergegaard, Jeppe Zink og folkene bag Organic Basics. Desuden er der en særsektion i anledningen af TechBBQ.
 
God weekend!
 
REVOLUTIONERENDE ELBIL OG DELEBILSKONCEPT
Den danske teknologivirksomhed, Spiri, har offentliggjort en revolutionerende delebils-service med en flåde af virksomhedens egne nyskabende elektriske biler.
Peter Carlsson, tidligere VP for Supply Chain hos Tesla og bestyrelsesmedlem i Spiri siger: »Spiri er en ultra letvægts elbil, bygget specifikt til persontransport i byer, med mere benplads end en Mercedes S klasse-limousine.«
Læs mere her
ANNONCE
Cxense Display
ACCELERACE SKAL SKABE VÆKST I DANMARK MED 5 NYE ACCELERATORPROGRAMMER
 »Vi er på jagt efter iværksætternes svar på elitesvømmeren Pernille Blume.«
Læs mere her
ANNONCE
Cxense Display
UDSIGT TIL NYE INVESTORFRADRAG
Regeringen foreslår at indføre et fradrag for private, der investerer i iværksættervirksomheder.
 
ANNONCE
Cxense Display
FEJRING AF FOUNDERS HOUSE SOM
5-ÅRS FØDSELAR
Det var bogstaveligt talt en overvældende succes med open house hos Startup Village. Med mere end 1200 tilmeldte til de over 25 foredrag fra startups i Startup Village, blev det til en informerende, spændende og festlig dag. Allerede fra klokken 9 om morgenen var første oplæg i gang og herefter fulgte det 10 timer lange program for dagen.
Klik her for at framelde nyhedsbrevet